Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ψωμιάδης: «Οι υπουργοί έχουν αδερφίστικο τρόπο…»!

Αφού τους έστειλε στο….διάολο,
έκανε οβιδιακή μεταμόρφωση
και εξαπέλυσε
επιθέσεις φιλίας σε Σαμαρά και Καραμανλή!
Απίστευτο παραλήρημα του Περιφερειάρχη
(μέχρι τη Δευτέρα)

Στην τελευταία του ως Περιφερειάρχης –αν και το μικρόφωνο κι η κάμερα  έχουν…γλύκα- ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε στο «Ράδιο Γάμα» της…Πάτρας και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και των υπουργών.
Λάβρος εναντίον των πάντων, σήκωσε το μπαϊράκι για τη σωτηρία της Ελλάδας, τονίζοντας
 μεταξύ άλλων:
«Η τρόικα να φύγει. Μόνοι μας πρέπει να σώσουμε τη χώρα, αφού αν παίρνουμε κάθε μέρα δανεικά, στο τέλος θα μας πάρουν και τα σώβρακα»…
Φυσικά, δεν είπε τον τρόπο με τον οποίο δεν θα παίρνουμε δανεικά, ούτε τον τρόπο που θα σώσουμε την Ελλάδα. Αρκεί η συνθηματολογία…

 Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, έκανε την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, εντός του προσεχούς διαστήματος θα προσφύγει σε εκλογές, δεδομένου ότι «μέσα στο ΠαΣοΚ υπάρχει ένα καμίνι…».
Όταν άκουσε την ερώτηση για το νέο Μνημόνιο, έγινε έξαλλος!
Άρχισε να φωνάζει, διαμαρτυρόμενος σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο στις παλιές ταινίες του δακρύβρεχτου ελληνικού κινηματογράφου:
«Πάει με την ίδια συνταγή να εφαρμόσει το νέο φοροεισπρακτικό και φορομπηχτικό Μνημόνιο. Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί; Ένα αναπτυξιακό μέτρο δεν υπάρχει», ενώ τόνισε ότι οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν «αδερφίστικο τρόπο»!
Στο σημείο αυτό, κι ενώ η αδρεναλίνη και η βαρβατίλα έφταναν στην κορύφωσή τους, ο μέχρι τη Δευτέρα Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, θυμήθηκε την…Εκκλησία!
«Η Εκκλησία πρέπει να αναλάβει δράση», ανέκραξε.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, θυμήθηκε και τον Σαμαρά και τον Καραμανλή.
Για το νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι « θα μπει μπροστά σε μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μέσα από εκλογές», οι οποίες όπως είπε θα έπρεπε να γίνουν για να αλλάξει η εικόνα, να ηρεμήσει η κοινωνία.
Φυσικά, δεν του πέρασε από το μυαλό ότι η προσφυγή σε εκλογές θα είναι απολύτως καταστροφική για τον τόπο, αφού θα χαθεί πολύτιμος χρόνος στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

Για τον τέως πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ήταν εξ ίσου γενναιόδωρος.
«Όταν θα μιλήσει ο Καραμανλής, κάποιοι θα κρυφτούν» είπε.
«Το 2004 έπρεπε να πει αλήθειες στον ελληνικό λαό, να πει ότι χρωστάμε. Εμπιστεύθηκε κάποιους λάθος ανθρώπους. Η κυβέρνηση Καραμανλή, κατά τα άλλα και έργο έκανε και είπε αλήθειες», τόνισε, παραβλέποντας την…έντονη αντιπολίτευση που της έκανε και την εσωστρέφεια που δημιουργούσε.

Τέλος, ως μέγας οικονομολόγος και διεθνής οικονομικός αναλυτής, ο υπό έκπτωση Περιφερειάρχης, προέβλεψε ότι «η κρίση θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο και μετά», ενώ θεωρεί κρίσιμη τη φάση για την Ελλάδα ως την άνοιξη του 2012.
Όσον αφορά το προσωπικό του θέμα και την έκπτωσή του από το αξίωμά του, ανέφερε:
«Με τη δική μου τιμωρία θα λυθούν όλα τα προβλήματα» και τόνισε ότι υπάρχει ακόμα δρόμος αναφορικά με την υπόθεσή του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου