Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Άνω κάτω όλοι με τον …Καρατζαφέρη!

Το γαϊτανάκι που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη (βλέπε ανάρτηση με τίτλο «Βόμβα Καρατζαφέρη»), συνεχίζεται με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να έχει συγκεντρώσει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
Αφού, λοιπόν, εξήγγειλε από τηλεοπτικό παράθυρο την σκέψη του να …αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή για να δώσει….χαστούκι στο σύστημα, στη συνέχεια πήγε στον πρόεδρο της Βουλής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πηγαίνει για να υλοποιήσει τις σκέψεις του, ενώ στο κατόπι του
 έτρεχαν τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι.
Όταν βγήκε από το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, σοβαρός, σοβαρός, πέρασε μπροστά από τους δημοσιογράφους χωρίς να κάνει καμιά δήλωση, μεγαλώνοντας το θρίλερ.
Λίγο μετά, όταν βγήκε από το γραφείο του ο Φίλιππος Πετσάλνικος και ρωτήθηκε τον λόγο της επίσκεψης Καρατζαφέρη, απάντησε:  
«Το μόνο που ήρθε και συζητήσαμε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν η συνεχώς αναβαλλόμενη προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει για το δημογραφικό!».

Λίγο μετά, ξεκίνησε άλλο τρέξιμο! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συμφώνως με δικά του λεγόμενα, τόνισε ότι θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει εκλογές.
Για όλα αυτά, οι βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν έχουν ιδέα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι που ρωτήθηκαν αν θα παραιτηθούν από το αξίωμά τους, δεν έδειξαν διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο.

Πάντως, αν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, θα πρέπει να αντικατασταθούν από τους πρώτους επιλαχόντες.
Στην περίπτωση που κι εκείνοι παραιτηθούν, θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι αναπληρωματικοί κι αν όλοι ακολουθήσουν την ίδια τακτική, θα διεξαχθούν συμπληρωματικές εκλογές στις περιφέρειες που το ΛΑΟΣ είχε αποσπάσει έδρες.
Ωστόσο πολλοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο λόγω και των ζητημάτων που προκύπτουν από το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας μια κίνηση σαν και αυτή να προκαλέσει γενικές εκλογές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου