Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Άντζελα εμπλεκόμενη με τη σπείρα των 217…

Η Άντζελα Δημητρίου, γνωστή λαϊκή αοιδός περιπαθών ασμάτων, τύπου «Εσύ τι λες θα γίνουμε απόψε εραστές;» και περισσότερο για τις κατά καιρούς γευσιγνωστικές προτιμήσεις της στα…είδη υγιεινής, αλλά και τις ρομαντικές ατενίσεις της από την Κρήτη στον…Ατλαντικό, είναι εμπλεκόμενη στην υπόθεση των «νονών» της νύχτας, αφού
 αυτό δείχνει η ΕΥΠ, που  παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα τηλέφωνά της.

Στο απομαγνητοφωνημένο υλικό, ακούγονται συνομιλίες της τραγουδίστριας με άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα, με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος της ενώ υπάρχουν και συνομιλίες τρίτων οι οποίες αναφέρονται στην Άντζελα Δημητρίου.
Λέξη- κλειδί είναι οι «επιταγές», υπόθεση γνωστή, η οποία άρχισε με την σύλληψη της τραγουδίστριας, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για ακάλυπτες επιταγές.
Η Άντζελα Δημητρίου είχε τότε οδηγηθεί στο Α.Τ. Περιστερίου και αργότερα κατέληξε σε σουίτα του ιδιωτικού νοσοκομείου «METROPOLITAN» ως… ασθενής.

Στις συνομιλίες αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει και ο κουμπάρος της τραγουδίστριας, ο οποίος επιχειρεί να «ξεμπλέξει» την Άντζελα Δημητρίου από την υπόθεση των ακάλυπτων επιταγών ως διαμεσολαβητής, ενώ ακούγεται και η ίδια να συνομιλεί με γνωστό πρόσωπο της νύχτας με ποινικό μητρώο που δεν χωράει σε…τεσσάρι διαμέρισμα.
Στις συνομιλίες, ακούγεται η Άντζελα Δημητρίου να ζητάει από τους «νονούς» να αναλάβουν τον πρώην αρραβωνιαστικό της Νοράν Σαπουντζιάν, προκειμένου να της επιστραφούν χρήματα, ένα ρολόι Rolex και ένα Cartier με μπριγιάν, ενώ το ίδιο ζητάει και για τον πρώην δις σύζυγό της  Τρούπη.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τραγουδίστριας στάθηκε ο –επίσης κατηγορούμενος- «κουμπάρος» της, Γιώργος Ρέντας, ο οποίος επικοινωνεί με το πρωτοπαλίκαρο –κατά την αστυνομία- της «ομάδας Βλαστού», Μανώλη Χέλμη, προκειμένου να μεριμνήσει ώστε να τελειώσει η ταλαιπωρία της Άντζελας Δημητρίου.

Στους κατηγορούμενους, συμπεριλαμβάνονται κατάδικοι και κρατούμενοι σε διάφορες φυλακές της χώρας (Παν. Βλαστός, Ιωαν. Σκαφτούρος, Βας. Στεφανάκος), πολλά πρωτοπαλίκαρά τους, ενώ είναι εντυπωσιακή η άνεση με την οποία συνομιλεί με αστυνομικούς του τμήματος Περιστερίου (όπου κρατείτο η τραγουδίστρια), γνωστός «νονός» της νύχτας.

Αυτά τα ολίγα, για τον όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου