Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο πρωταθλητής του λαϊκισμού ξανακτύπησε!

Ο πρώτος εκφραστής του λαϊκισμού εν Ελλάδι, ο παρακμιακός biri biri maker Λάκης Λαζόπουλος, ξανακτύπησε χθες το βράδυ από το γυφτοτσαντίρι του.
Ο άνθρωπος που αγκαλιάζει – και μάλιστα με απροκάλυπτο τρόπο – κάθε είδους παραλογισμό, φώναζε πλήρης φανατισμού … «να φύγουμε από το μνημόνιο»…αποθεούμενος από το ακροατήριό του!
Σύμφωνοι.
Το έχουμε πει και γράψει χιλιάδες φορές. Το μνημόνιο είναι επαχθές και πολύ περισσότερο
 εισήχθη στον τόπο μας χωρίς καμιά διαπραγμάτευση από την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Όμως, όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι, οφείλει να καταθέσει και την εναλλακτική του πρόταση. Να πει, δηλαδή, να φύγουμε από το μνημόνιο και να κάνουμε το άλφα, το βήτα ή το ωμέγα.
Όμως, ο αριστεροχαρούμενος πολυτσεπίτης και πρωταθλητής της φανφάρας Λάκης Λαζόπουλος, πετάει μόνο τα συνθήματα και απευθύνεται στο θυμικό και στο συναίσθημα του ακροατή του, ικανοποιώντας τα ακουστικά θέλω του.
Η λογική και ο ρεαλισμός, πάνε περίπατο.
Δεν είπε, επί παραδείγματι, 
Ποιος θα μας δανείσει αν φύγουμε από το μνημόνιο;
Πως θα πληρωθούν όλοι αυτοί τους οποίους υποθάλπει και επιζητούν μαζί την συντήρηση της κατάστασης που μας έφερε μέχρι εδώ;
Πως θα συντηρηθεί ένα κράτος, το οποίο «μπαίνει» μέσα περίπου 28-30 δισεκατομμύρια τον χρόνο, αν δεν το αλλάξουμε και συνεχίσουμε τον ίδιο καταστροφικό δρόμο;
Φυσικά, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον μέγιστο δημαγωγό που οι συν αυτώ αποκαλούν νέο…Αριστοφάνη!
Ντόρος να γίνεται και ρότα όπου φυσά ο άνεμος…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου