Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Επικίνδυνοι φορομπήχτες πνίγουν τους Έλληνες!

Ενώ το πάρτι σε Δημόσιο
και ΔΕΚΟ συνεχίζεται….
αυτοί βάζουν
νέα έκτακτη εισφορά!

Αντί να κάτσουν, να δουλέψουν και να δουν με ποιους τρόπους θα μειώσουν τις αρμοδιότητες του κράτους και με ποιους τρόπους θα ελαφρύνουν τον κρατικό κορβανά από 200.000 περιττούς υπαλλήλους, οι εγκέφαλοι της κυβέρνησης ξανακτυπούν
 κατ΄ ευθείαν στο μαλακό υπογάστριο των Ελλήνων.
Στις άδειες τσέπες τους!
Αποφάσισαν, λοιπόν, για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα των αστοχιών τους, να επιβάλλουν Έκτακτη εισφορά σε περισσότερα από 3.000.000 φυσικά πρόσωπα με ετήσια εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ!
Μασκαραλίκια επικίνδυνων ανθρώπων.
Ταυτοχρόνως, βάζουν νέα επαγγελματικά κριτήρια σε  800.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, δηλαδή εκείνους που χειμάζονται περισσότερο από τον καθένα, για να απολαμβάνουν προνόμια οι…Φωτόπουλοι, οι Γεωργακόπουλοι και λοιποί κρατικοδίαιτοι, συνεπικουρούμενοι από υπουργούς, βουλευτές και μέλη του Πολιτικού συμβουλίου του ΠαΣοΚ.

Όλα αυτά, περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο, ενώ απόψε αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Συμφώνως με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιχειρήσει και σήμερα να κάμψει και τις τελευταίες αντιδράσεις λέγοντας ότι «προϋπόθεση για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών, είναι να μπορεί η χώρα να υπάρχει, να ικανοποιεί τις ανάγκες της στο εσωτερικό αλλά και τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της».
Όπερ σημαίνει ότι αν δεν εγκριθεί το μεσοπρόθεσμο στην Ελλάδα θα συμβεί κάτι σαν τον… ξαφνικό θάνατο στο ποδόσφαιρο. Θα σταματήσει η κυβέρνηση να πληρώνει μισθούς και κατά πάσα πιθανότητα θα πάψει να υπάρχει και η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου