Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Καζάνι που βράζει το ΠαΣοΚ

«Η συμμετοχική δημοκρατία
του Γ. Παπανδρέου
μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ομοιάζει»,
λένε στη Θεσσαλονίκη!

Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και το εκρηκτικό κλίμα στο ΠαΣοΚ, ημέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα μεγεθύνονται και το κλίμα μοιάζει με μπαρουταποθήκη η οποία είναι περιτριγυρισμένη
 από πρόθυμους να ανάψουν το φυτήλι.
Πλέον των όσων συμβαίνουν με τους βουλευτές και τους υπουργούς του Κινήματος, έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται και οι οργανώσεις του κόμματος, με τα σκήπτρα να ανήκουν –προς το παρόν- στη Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης.
Χθες, συμφώνως με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» της Θεσσαλονίκης, εξαπολύθηκαν ρουκέτες εναντίον της κυβέρνησης, από στελέχη της Νομαρχιακής (τους οποίους προσφάτως, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε αποκαλέσει «ηλίθιους»), με βαρύτατες εκφράσεις.
Αφού πρώτα εξεδόθη ψήφισμα με το οποίο δηλώνεται η αντίθεση στις αποκρατικοποιήσεις (αλήθεια σε ποιον κόσμο ζουν άραγε;), ακολούθησαν επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του ίδιου του πρωθυπουργού.
«Η συμμετοχική δημοκρατία του Γ.Παπανδρέου μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ομοιάζει» είπε κάποιος ενώ ένας δεύτερο πρόσθεσε«η ρητορική της κυβέρνησης θυμίζει ανακοινώσεις της Βόρειας Κορέας προς τη Νότια Κορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου