Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έκαναν… ομελέτα τον Ροντούλη, πήραν με τις πέτρες τη Νταλάρα και έκαναν λίμπα τη συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ στον Βόλο!

Οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών, που συνοδεύονται και από εκδηλώσεις βίας, δεν έχουν τελειωμό.
Φαινόμενο, ασφαλώς κατακριτέο, καταδικαστέο μη αρμόζον στα ελληνικά ήθη.
Η αρχή των νέων επιθέσεων έγινε με την υφυπουργό Εργασίας Άννα Νταλάρα, η οποία υπέστη δεύτερη επίθεση μετά εκείνη που είχε υποστεί το Πάσχα στην Σύρο.
Χθες, έξω από το Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου, όπου επρόκειτο να μιλήσει, συγκεντρώθηκαν
 περίπου 100 άτομα –στην πλειοψηφία τους…»Αγανακτισμένοι» του ΣΥΡΙΖΑ- κι αποδοκίμασαν έντονα την υφυπουργό. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε με επεισόδια και πετροπόλεμο και η Άννα Νταλάρα φυγαδεύτηκε με…παπάκι!
Στο… πεδίο της μάχης, τραυματίστηκαν από τις πέτρες δυο αστυνομικοί.
Για το συμβάν, εξαπέλυσε πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφέροντας ότι στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την ομιλία της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου «πρωτοστάτησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπάθησαν να ματαιώσουν την κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Στόχους είναι να βγουν κάποιοι από την πολιτική τους ανυπαρξία με ύβρεις», ανέφερε, μιλώντας στο Bήμα FM.

Σειρά είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, τον οποίο φοιτητές προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ και στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, έκαναν…ομελέτα, εξαπολύοντας εναντίον του αυγά!
Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όταν ομάδα φοιτητών, βγήκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μετέβησαν σε κεντρικό καφέ, όπου ο βουλευτής έπινε καφέ με φίλους του, του πέταξαν τα αυγά και επέστρεψαν με την ησυχία τους στο Πανεπιστημιακό άσυλο.

Τέλος, επεισόδια μεγάλης έντασης, συνέβησαν και στον Βόλο, όταν «Αγανακτισμένοι» - κατά μαρτυρίες πάλι του ΣΥΡΙΖΑ- εισέβαλλαν στο Αχίλλειο όπου διεξήγοντο οι εργασίες  συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ Μαγνησίας και τις διέκοψαν.
Για περισσότερη από μισή ώρα, έγινε χαμός στην αίθουσα του κινηματοθέατρου, με τους εισβάλοντες να απαιτούν από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Γ. Φώτη και τον προσκεκλημένο Κωνσταντίνο Πανταζή, μέλος του Π.Σ του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα της Νεολαίας, να αποχωρήσουν από το πάνελ.
Η συνδιάσκεψη τελικά διεκόπη με καταγγελίες ένθεν κακείθεν, αλλά υπήρξε συνέχεια, όταν οι «Αγανακτισμένοι» πέταξαν ένα ποτήρι καφέ επάνω στον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠαΣοΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου