Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ποια ονόματα ακούγονται από πλευράς Νέας Δημοκρατίας για την κυβέρνηση

Με το σταγονόμετρο «βγαίνουν» οι ειδήσεις από τη Συγγρού, αναφορικά με τα τεκταινόμενα για τον επώδυνο «τοκετό» σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας.
Δεν έχει γίνει καν αναφορά στην φημολογούμενη συμμετοχή στην κυβέρνηση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, τον οποίο η Ν.Δ. –και με υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά – είχε στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο.
Πάντως, είναι πλέον σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή

 πολιτικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νέο σχήμα. Πλέον των δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου Γιάννη Μιχελάκη (βλέπε την προηγούμενη ανάρτηση), πριν από λίγο, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Δένδιας, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Σε κάθε εθνική προσπάθεια είναι σωστό να μετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Αυτό προϋποθέτει ότι συμφωνούν απόλυτα στο σκοπό και είναι χρήσιμοι».

Στην φημολογία που όπως συνήθως εκρήγνυται σε παρόμοιες περιπτώσεις, αναφέρεται ότι από πλευράς Νέας Δημοκρατίας είναι πιθανόν να είναι προς υπουργοποίηση οι Σταύρος Δήμας, Νίκος Δένδιας, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Αρβανιτόπουλος, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Μουρμούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου