Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Οι Ταλιμπάν που λέγαμε…

Πριν στεγνώσει το «μελάνι» (βλέπε ανάρτηση με τίτλο «Μαζέψτε τους ταλιμπάν»), φαίνεται ότι κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των ακραίων κύκλων της Νέας Δημοκρατίας, στην απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να συμμετάσχει με πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση συνεργασίας.
Μετά τον βουλευτή Ευβοίας Κων. Μαρκόπουλο, που έχει πάρει σβάρνα τα τηλεοπτικά παράθυρα και έχει κηρύξει την προεκλογική περίοδο, τον υπεύθυνο των συνδικαλιστών Γιάννη Μανώλη και κάποιους κρατικοδίαιτους λαϊκοαριστεροδεξιούς, πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επικράτησε μεγάλη ένταση.
Πρωταγωνιστές οι Γιώργος Μουρούτης και Φαήλος Κρανιδιώτης, οι οποίοι αντιτίθενται σε συμμετοχή στελεχών στην κυβέρνηση και ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με εκείνουςΔημήτρη Αβραμόπουλο, Χρύσανθο Λαζαρίδη και Κώστα Αρβανιτόπουλο
 που τάσσονται υπέρ. Δηλαδή, τους

Οι διαφωνίες μεταξύ των στελεχών και βουλευτών που στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά, δείχνουν να κλιμακώνονται, αφού συμφώνως με πληροφορίες ο Κων. Μαρκόπουλος έχει συντάξει και κυκλοφορεί για υπογραφές κείμενο, με αίτημα να μη προχωρήσει καμιά μορφή συγκυβέρνησης.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υπογράψει το κείμενο κι άλλοι βουλευτές, αν και έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του να καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, ενώ το σκέπτονται και οι Θεόφιλος Λεονταρίδης και Αναστάσιος Καρυπίδης, βουλευτές του νομού Σερρών και αγνώστων λοιπών στοιχείων και δραστηριότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου