Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κάποιος να μαζέψει το …παπαγαλάκι Τόλκα!

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ολίσθημα προσωπικής αμετροέπειας ή αν βρισκόμαστε μπροστά σε ενορχηστρωμένο «πράσινο» ροκάνισμα της νέας πρωθυπουργικής καρέκλας.
Όμως, οι δηλώσεις και τα υπονοούμενα του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Άγγελου Τόλκα (ελλείψει του «φαγωμένου» Ηλία Μόσιαλου που προσχώρησε στην τρόϊκα Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση), σχετικά με το αν έβαλε όρους ο Λουκάς Παπαδήμος για
 να αναλάβει την πρωθυπουργία, είναι τουλάχιστον απαράδεκτες.
Ο Άγγελος Τόλκας (βουλευτής Ημαθίας και αγνώστου λοιπής πολιτικής δραστηριότητας και προσφοράς στον τόπο), κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου, δημιούργησε μέγα πολιτικό θέμα.
Και κάποιος οφείλει να τον μαψέψει.

Τι έκανε αυτός ο κύριος, ο αναδυόμενος από το παπανδρεϊκό εκτροφείο;
Ουσιαστικά αποκάλεσε ψεύτη τον νέο πρωθυπουργό!

Όμως, να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
Τα παπαγαλάκια του Μεγάρου Μαξίμου, ανέφεραν όλη τη νύχτα ότι ο Λουκάς Παπαδήμος έθεσε τρεις όρους για να αναλάβει την πρωθυπουργία, τους οποίους αποδέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Κάτι τέτοιο διέψευσε τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο (κι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία) ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος, στις πρώτες του δηλώσεις ως πρωθυπουργός.

Ωστόσο, παρά τις διαψεύσεις, ο μέχρι τώρα αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Άγγελος Τόλκας, συνέχισε να λέει τα ίδια.
Και μάλιστα δημοσίως από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!
Είπε, λοιπόν, ο αποκαλούμενος και «εκ των κηπουρών» του παπανδρεϊσμού, ότι δεν θέλει να θεωρήσει ότι έχει ειπωθεί κάποιο ψέμα από τη νέα πλευρά, εννοώντας φυσικά τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο! ¨
Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε εάν υπήρχε τη νύχτα παρανόηση από το Μαξίμου ή ο νέος πρωθυπουργός λέει ψέματα, ο και «εκ των κηπουρών» του παπανδρεϊσμού απάντησε ότι τελικά υπήρξαν τέσσερα σημεία, γεγονός που άδειασε τον Λουκά Παπαδήμο, αφού ουσιαστικά τον αποκάλεσε…ψεύτη.

Με δεδομένο, ότι η ελληνική κοινωνία κατανόησε απολύτως πόσα παιγνίδια παίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες και νύχτες από το Μέγαρο Μαξίμου, είναι απολύτως ανέντιμη και κατάπτυστη αυτή η συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο που ακόμη δεν έχει καθίσει καν στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Κάποιος, δε, οφείλει να μαζέψει τον κύριο Άγγελο Τόλκα (βουλευτή Ημαθίας και αγνώστου λοιπής πολιτικής δραστηριότητας και προσφοράς στον τόπο).
Αν και έχων τόση οικειότητα με το ψέμα…έχει σίγουρη ανέλκυση στην «πράσινη» κομματική ιεραρχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου