Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δουλειά δεν είχε ο γάϊδαρος...Τώρα η ΑΔΕΔΥ θα απεργήσει για τον προϋπολογισμό!

Σε μια περίοδο που όλα για την Ελλάδα είναι στον αέρα, που ο ιδιωτικός τομέας έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, που δεν υπάρχει τίποτα όρθιο και απαιτούνται σύνεση και μέτρο, ο κρατικός τομέας της μονιμότητας, βρίσκεται και πάλι επί ποδός, προαναγγέλλοντας άλλη μια απεργία.
Μαζί του και η κομματοκρατούμενη και άκρως ανεύθυνη ΓΣΕΕ!
Είναι σαφές, ότι έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει ο τόπος.
Είναι σαφές, ότι οι
 συνδικαλιστές βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με την κοινή γνώμη και περιορίζονται μόνο στα του οίκου τους, αλλά και σ’ αυτό που έχουν μάθει επί δεκαετίες να κάνουν καλά.
Δηλαδή, να χαράσσουν εκείνοι πολιτική και στρατηγικές, πάντα φυσικά προς όφελος δικό τους και των λίγων.
Όσο για τους υπόλοιπους, τους πολλούς;
Ας πάνε να …κόψουν το λαιμό τους.

Για την ιστορία, η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ εξήγγειλαν νέο… πεζοδρόμιο με 24ωρη απεργία την 1η Δεκεμβρίου, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό!
Ημέρα Πέμπτη, για να κολλήσουν κάποιοι και την επομένη, με άδεια από τη σημαία…και να ολοκληρώσουν ένα προεορταστικό τετραήμερο!
Η δε ΑΔΕΔΥ, πέραν της απεργίας την 1η Δεκεμβρίου, προχωρά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, προκειμένου να… διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στη συγκέντρωση, αποφάσισε την κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας την ημέρα αυτή από 13:00 έως τη λήξη του ωραρίου!
Δηλαδή, κλείνουν το δημόσιο για να πάνε (καμιά εκατοστή άτομα) σε παράνομο αποκλεισμό ενός υπουργείου!
Οι υπόλοιποι θα πάνε για καφέ ή …όσοι είναι… κουρασμένοι σπίτια τους!
Τη λέξη υπευθυνότητα θα τους τη μάθει κανείς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου