Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Υπουργικό συμβούλιο και σύγκλιση της Κ.Ο. για νέο αρχηγό!

Αποκλείστηκε
από τις παπανδρεϊκές συσκέψεις
ο Ηλίας Μόσιαλος!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι στις δώδεκα το μεσημέρι θα συνεδριάσει εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.
Όπως γίνεται αντιληπτό, εκεί θα ανοίξουν τα χαρτιά των διαφωνούντων υπουργών, οι οποίοι
 μέχρι στιγμής είναι:
Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Ρέππας.
Αμέσως μετά θα γίνει έκτακτη σύγκλιση της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ, στην οποία οι φωνές αντίδρασης έχουν ξεπεράσει τα όρια, ενώ μετά και τις δηλώσεις περί μη στήριξης της κυβέρνησης από δεκάδες βουλευτές (οι τελευτάίοι είναι οι Δ. Λιντζέρης, Έλενα Παναρίτη, Νάσος Αλευράς και Σούλα Μερεντίτη), η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη.
Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται σύσκεψη με τον σκληρό πυρήνα της ομάδας (Ρέππας (ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί)-Καστανίδης-Έξαρχος-Καρχιμάκης) του Γιώργου Παπανδρέου, από την οποία αποκλείστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ Ηλίας Μόσιαλος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η στενή ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου, απέκλεισε τον Ηλία Μόσιαλο επειδή του καταλογίζει ότι έχει προσχωρήσει στην ομάδα των τριών (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης).
Οι ίδιες πληροφορίες θεωρούν ότι στην παπανδρεϊκή ομάδα θεωρούν πλέον «εχθρό» τους και τον Χρήστο Πρωτόπαπα, επειδή τον θεωρούν πολιτικό φίλο της Άννας Διαμαντοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου