Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έλσα σε φοβάμαι…

Απρόσμενη σύμμαχο φαίνεται ότι βρίσκει ο Γιώργος Παπανδρέου, στο πρόσωπο της ανεξάρτητης βουλευτού Έλσας Παπαδημητρίου.
Η βουλευτής Αργολίδας, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση στην επιδίωξή της να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.
Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα και ότι θα την οδηγήσουν ένα βήμα προς την καταστροφή, να εξέλθει, δηλαδή από την ευρωζώνη και από το ευρώ, συμπληρώνοντας: «Νομίζω
 πως θα πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»
Στην ίδια συνέντευξη η Έλσα Παπαδημητρίου εξέφρασε απορίες για την απόφαση του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «δεν υπήρχε κανένας λόγος να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα».

1 σχόλιο:

  1. Η κα Μπακογιάννη, σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή, σχεδόν την ... αποκήρυξε πολιτικά (δεν είναι στη ΔΗΣΥ αλλά είναι στενή φίλη της), οι κ.κ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης δεν φαίνεται να θέλουν να την έχουν στα (πολιτικά) σπίτια τους, ακόμα και κυβερνώντες την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και πηδούν έξω από το καράβι, και ... μας έμεινε η κα Έλσα!!!
    Νομίζω ότι το καλοκαίρι η ζήτηση για θεατρική επιθεώρηση θα είναι μεγάλη (έστω κι αν υπάρχει οικονομικό ζόρι), τόσο που ακόμα και στην Επίδαυρο θα παίζουν σύχρονη επιθεώρηση αντί για αρχαία τραγωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή