Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανίκανο δημόσιο, δεν μπορεί να εκτυπώσει ούτε τα μηχανογραφικά…για να εισπράξει άμεσα 1,5 δισ. ευρώ!

Και μετά οι πολίτες
αναρωτιούνται
γιατί γίνονται οι θυσίες τους…

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει ο ελληνικός λαός την άποψη όλων αυτών των εργατοπατέρων του δημοσίου και των συνοδοιπόρων τους, για το νέο τραγέλαφο που δημιουργήθηκε από το…μηχανογραφικό μπλακ άουτ στο ΚΕΠΥΟ, το οποίο στερεί έσοδα 1,5 δις. ευρώ, την ώρα που τα ταμιακά αποθέματα της Ελλάδας στερεύουν.
Όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι, οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι
 η …χαλαρή εργασία και οι…διεκδικήσεις, θα απαιτούν να πληρωθούν σε λίγες ημέρες.
Κι όμως, δεν κάνουν καμιά προσπάθεια, εδώ και ημέρες, για να λύσουν το πρόβλημα στο ΚΕΠΥΟ, το οποίο θα επιτρέψει την εκτύπωση και αποστολή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς, η οποία έχει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Από το πρωί σήμερα, πραγματοποιούνται επιτελικές (!!!) συσκέψεις επί συσκέψεων στο υπουργείο Οικονομικών για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, όταν σε μια ιδιωτική επιχείρηση θα είχε λυθεί σε δυο-τρεις ώρες.
Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να εκτυπωθούν και να αποσταλούν 3,5 εκατ. εκκαθαριστικά, τα οποία ενώ θα μπορούσαν με στοιχειώδη οργάνωση να ήταν έτοιμα εδώ και ένα μήνα, τα άφησαν για την τελευταία στιγμή, όπου είτε από τις απεργίες είτε από ανικανότητα και ραθυμία, δεν μπορούν να εκτυπώσουν!
Το μηχανογραφικό, είτε μόνο του είτε από κάποια χεράκια…μπλοκάρισε!

Κι ύστερα αναρωτιέται ο πολίτης, αν οι θυσίες του πιάνουν ή θα πιάσουν τόπο.
Με τέτοιο δημόσιο – εξ αιτίας του οποίου την πλήρωσε και την πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας κι ολόκληρος ο τόπος – ποιες θυσίες μπορεί να πιάσουν τόπο;
Κι από την άλλη πλευρά, γιατί πρέπει το ΚΕΠΥΟ, να είναι κρατική υπόθεση; Γιατί πρέπει να απασχολεί πανάκριβους δημοσίους υπαλλήλους και μάλιστα με καθεστώς μονιμότητας;

Ουδείς, φυσικά, θα απαντήσει κι αν απαντήσει θα ακούσουμε τα γνωστά φληναφήματα.
Ουδείς θέλει να στοχεύσει στην καρδιά του προβλήματος…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου