Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Εφιαλτικό! Σε υπό κατάληψη σχολείο είχε στέγη ένας από τους ληστές με τα καλάσνικφ!

Σε υπό κατάληψη σχολείο στην περιοχή του Νέου Κόσμου, συνελήφθη ο ένας από τους απάνθρωπους και αδίστακτους ληστές και βιαστές με τα καλάσνικοφ. Συμφώνως με πληροφορίες, ο κακοποιός που εισέβαλε σε σπίτια, λήστευε και βίαζε γυναίκες, ήταν από τους εξωσχολικούς που μπαινόβγαιναν με άνεση στο συγκεκριμένο σχολείο και πρωτοστατούσε στην κατάληψη. Το γεγονός είναι εφιαλτικό, αν αναλογιστεί κάποιος
τις καταγγελίες που έχουν γίνει επανειλημμένως για το ποιόν των εξωσχολικών που πρωτοστατούν σε καταλήψεις σχολείων και εκδηλώσεις βίας. Φυσικά, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ο πολυπράγμων υπουργός Χρήστος Παπουτσής, περί άλλων τυρβάζουν και διαδίδουν ότι ο κακοποιός μπήκε στο σχολείο για να…κρυφτεί! Οι μαρτυρίες, όμως, άλλα αναφέρουν.
Ταυτοχρόνως, έγινε γνωστό ότι την ώρα της σύλληψης των άλλων δυο ληστών της αδίστακτης συμμορίας (οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν εντοπίζοντάς τους να οδηγούν το πολυτελές αυτοκίνητο της γυναίκας που κακοποίησαν βάναυσα στη Γλυφάδα), ήταν μαζί τους μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία φέρεται να είχε σχέσεις με ένα εκ των κακοποιών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν τη συμμετοχή της στις ληστείες και τους βιασμούς, αλλά η αστυνομία ψάχνει μια γυναίκα και εξερευνά τον ρόλο της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου