Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μετά το Πρόεδρο ο Παπανδρέου θα ενημερώσει και τους πολιτικούς αρχηγούς

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών.
Πάντως, στη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων μέχρι τη
Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου, ενώ ταυτοχρόνως μίλησε για την αναγκαιότητα να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης όλοι οι παράγοντες της πολιτικής ζωής. «Θέλουμε να πάμε με το κεφάλι ψηλά στις διαπραγματεύσεις», ανέφερε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας:«Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη και είναι σημαντικό να δώσουμε αίσθημα ενότητας» είπε ο κ. Παπανδρέου.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα όχι μόνο στον ελληνικό λαό, αλλά σε όλη την Ευρώπη» και ζήτησε «να μπει τέλος σε αυτή την ανασφάλεια. Χτίζουμε πάνω στις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, «για να υπάρξει ξανά ανάπτυξη. Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι, για να βγάλουμε ξανά την Ελλάδα ασπροπρόσωπη’, συμπλήρωσε και ζήτησε «αρραγές μέτωπο από όλες τις δυνάμεις της χώρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου