Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μεταγραφή τους διαγραμμένους του ΠαΣοΚ!

Οι διαγραμμένοι βουλευτές του ΠαΣοΚ, στην επιθυμία τους να μη μείνουν εκτός κοινοβουλίου όταν και όποτε γίνουν εκλογές, έχουν κινητοποιηθεί για τη δημιουργία «πασοκογενούς συνιστώσας», η οποία κατά πάσα βεβαιότητα θα ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται στη τελική τους φάση, αφού έχουν συζητηθεί ακόμη και οι εκλογικές περιφέρειες που θα αναζητήσουν ψήφους.
Στη συνιστώσα θα ενταχθούν ο
εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος (Υπόλοιποι Αττικής), οι βουλευτές Παναγιώτης Κουρουπλής (Αιτωλοακαρνανία), Γιάννης Δημαράς (Β΄ Αθηνών), ενώ υπάρχουν συζητήσεις χωρίς να έχουν καταλήξει σε τελικές αποφάσεις και με τη Σοφία Σακοράφα (Β΄ Αθηνών) και τον Ευάγγελο Παπαχρήστο (Πρέβεζα).
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχήμα θα συμμετέχει και ο Νίκος Κοτζιάς –άλλοτε εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου – ο οποίος προορίζεται να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Δεν θα συμμετέχει ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Δημαρά δημιούργησαν το «Άρμα Πολιτών» και πιθανότερη αιτία είναι το έντονο φλερτ που έχει αναπτύξει με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου