Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Πάνε να μπλοκάρουν την πριγκιπική επένδυση στον Παναθηναϊκό!

Κάποιοι κρατικοδίαιτοι και δουλόφρονες κάποιων υπέρβαρων αφεντικών που θεωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο τσιφλίκι τους, μέλη μιας κρατικής αρχής που λέγεται Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πήραν σβάρνα σήμερα τα ΜΜΕ και άρχισαν να λένε ότι η ενδεχόμενη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Παναθηναϊκού στον Σαουδάραβα πρίγκηπα, δεν θα λάβει την έγκρισή της.
Οι άνθρωποι φαίνεται ότι ζουν σε άλλη χώρα.
Θα μπλοκάρουν, όπως ισχυρίζονται, μια επένδυση που όπως λέγεται θα ξεπεράσει τα
 220 εκατομμύρια ευρώ με την ανέγερση του γηπέδου, βασιζόμενοι σε έναν απαρχαιωμένο νόμο που λέει ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται σε μη πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τι λέτε ρε νούμερα;
Τι λέτε ρε οσφυοκάμπτες;
Έχετε συναίσθηση τι λέτε;
Εδώ στην Αγγλία, την πατρίδα του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιρικοί κολοσσοί όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι, πορεύονται με παρόμοιες λύσεις.
Στην Γαλλία το ίδιο.
Και εδώ, σε μια χώρα που κάνουμε υποκύψεις για επενδύσεις, θα βρεθούν κάποιοι κρατικοδίαιτοι μανδαρίνοι να πουν ότι…δεν επιτρέπουν την επένδυση;

Άρα, οι ίδιοι γραφειοκράτες να σταματήσουν και τις επενδύσεις που ανακοίνωσε προχθές ο πρωθυπουργός με τους αξιωματούχους του Κατάρ, επειδή οι επενδυτές δεν είναι από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να σταματήσουν και όλες εκείνες που συζητιούνται με επενδυτές από τον Αραβικό χώρο και τη Ρωσία.

Απαρχαιωμένα μυαλά! Που αντί φαιά ουσία, έχουν περιττώματα.

Και κάτι τελευταίο. Το γεγονός, μπορεί να αφορά τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι θα το καυτηριάζαμε όποιον και αν αφορούσε. Ακόμη και τον γαύρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου