Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Έλεος! Οι Έλληνες έχουν γονατίσει κι αυτοί χρηματοδοτούν τους συνδικαλιστές των εφοριακών!

Απίστευτη πολιτική
και συντεχνιακή φαυλότητα!


Τη στιγμή που οι Έλληνες έχουν μεταβληθεί στους κορυφαίους φοροδότες της υφηλίου, τη στιγμή που η ανεργία του ιδιωτικού τομέα βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, τη στιγμή που οι επιχειρήσεις καθυστερούν (κατά κόρο) να καταβάλλουν μισθούς ακόμη και για δυο-τρεις μήνες, τη στιγμή που είναι αναγκαίες οι περικοπές των δαπανών του δημοσίου, έγινε γνωστό ότι ο πρώην (ευτυχώς) υπουργός
 Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, επιχορήγησε το συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών (ΠΟΕ ΔΟΥ) με δυο εκατομμύρια ευρώ (!!!) για το 2010!

Ο Μεσσήνιος βουλευτής του ΠαΣοΚ, ο οποίος μια ζωή ήταν κρατικοδίαιτος τραπεζοϋπάλληλος της Εθνικής και συνδικαλιστής, μη αντιλαμβανόμενος τις περιστάσεις και παραμένων προσηλωμένος σε πρακτικές που οδήγησαν τον τόπο στο χείλος του γκρεμού, δεν δίστασε να πάρει τα χρήματα των φορολογουμένων και τα δανεικά της χώρας και να τα ξοδέψει για χάρη των συνδικαλιστών των εφοριακών!
Ταυτοχρόνως, έγινε γνωστό ότι ο κρατικός προϋπολογισμός συνεχίζει να χρηματοδοτεί τους συνδικαλιστές των εφοριακών, για να εκδίδουν το περιοδικό «Φορολογική Επιθεώρηση», αλλά και την «Τράπεζα Φορολογιστικών πληροφοριών».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ετήσιο ποσό που καταβάλλεται υπερβαίνει το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως!

Αν αυτό δεν αποτελεί προκλητική και μάλιστα φαύλη πολιτική, τότε πως χαρακτηρίζεται;
Μια το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΗ, μια οι σιδηροδρομικοί, μια ο ένας μια ο άλλος και τώρα οι συνδικαλιστές των εφοριακών. Φυσικά, δεν αμφιβάλλει κανένας ότι παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν κι άλλες και μάλιστα ουκ ολίγες στο φαύλο δημόσιο.
Το δε ερώτημα που προκύπτει είναι ένα και μόνο:
Θα υπάρξει ένας – επαναλαμβάνουμε ένας- πολιτικός, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα νόμο με τον οποίο θα απαγορεύεται η οποιαδήποτε εκταμίευση οιουδήποτε χρηματικού ποσού (έστω και ενός ευρώ) από το κράτος για συνδικαλιστικούς λόγους;
Πολύ φοβούμαστε, ότι κι αν ακόμη υπάρξει, ο νόμος θα καταστρατηγηθεί αφού κάποιοι φαύλοι θα μοιράζουν τα χρήματα και θα ισχυρίζονται ότι …προορίζονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς….

Έλεος! Οι Έλληνες γονατίζουν κι εσείς διασπαθίζεται ακόμη και τα δανεικά….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου