Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Συνομωσιολογίας το ανάγνωσμα!

Όποιος περιδιαβεί τα διάφορα site και blog στο διαδίκτυο, θα συναντήσει απίστευτα κείμενα, τα οποία εν πολλοίς αποτυπώνουν την ψυχική κατάσταση όσων γράφουν.
Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο πάσα εις, χωρίς γνώσεις, χωρίς ουσία, χωρίς σοβαρότητα, χωρίς υποδομή,
μπορεί να καταθέτει τη γνώμη του και να δημιουργεί κλίμα, είναι το σημαντικότερο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσει η ενημέρωση και η άποψη στο διαδίκτυο, μετά την κατάρρευση των έντυπων ΜΜΕ.

Θα μου πείτε, «είναι κακό που έχει ο καθένας τη δυνατότητα να καταθέτει την άποψή του»; Ασφαλώς και όχι, αυτό, άλλωστε,  είναι το επιστέγασμα της δημοκρατίας.
Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος, έστω και στοιχειώδης έλεγχος από κάποια αρχή, από την οποία να εξασφαλίζεται η φερεγγυότητα, η σοβαρότητα και η αξιοπιστία. Είδαμε όλοι τι συνέβη προσφάτως, με την ψευδή αναφορά, σε κάποιο περιθωριακό blog, περί χρεοκοπίας της Ελλάδας. Έτρεξαν χιλιάδες συμπολιτών μας, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, είδαμε να «ταράζεται» το χρηματιστήριο, είδαμε ακόμη και τον γραμματέα του ΠαΣοΚ να…δείχνει πίσω από το δημοσίευμα τη…Νέα Δημοκρατία.

Θέλετε κι άλλα συνομωσιολογικά και ανεύθυνα;

Λίγους μήνες πριν, γραφόταν κατά κόρον, ότι στο Νομισματοκοπείο…κοβόντουσαν δραχμές, επειδή έχει αποφασιστεί η επιστροφή μας σε αυτές!
Έγραφαν, ότι «ακούγεται ο θόρυβος των μηχανών»….

Πριν από την πρόσφατη σύνοδο κορυφής, γραφόταν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 25 Μαρτίου!
Έγραφαν και ημερομηνία οι αθεόφοβοι!

Τώρα, διάφοροι, γράφουν ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012, το κράτος θα δεσμεύσει όλες τις καταθέσεις και θα επιτραπεί να παίρνουμε μόνο μέχρι 100 ευρώ το μήνα ανά λογαριασμό.
Ταυτοχρόνως, οι μισθοί θα μειωθούν αυτομάτως στο 1/10.
Δηλαδή κάποιος που παίρνει σήμερα 1.500 ευρώ από τον Απρίλιο θα παίρνει 150 ευρώ. Εξαίρεση ίσως γίνει στους δικαστές και στους αστυνόμους τους οποίους έχει ανάγκη το σύστημα και οι οποίοι θα παίρνουν το 1/3 του σημερινού τους μισθού.

Κάποιοι άλλοι, «πατώντας» σ’ αυτή τη μούφα, το πάνε ακόμη πιο πέρα.
Επιχειρώντας να …αναλύσουν το γιατί θα γίνουν όλα αυτά, ανακαλύπτουν ότι …η Γερμανία θέλει να αγοράσει φτηνά το Αιγαίο στο οποίο υπάρχουν τεράστια ενεργειακά αποθέματα!
Γι’ αυτό, όπως ισχυρίζονται, αποφασίστηκε η χρεοκοπία της Ελλάδας , μετά την κατάρρευση των αραβικών καθεστώτων! …Για να έχουν την Ελλάδα ως back up…και να προχωρήσουν στον…ήδη σχεδιασμένο Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο…σε συνεργασία με τους Τούρκους…που έτσι θα εκδικηθούν τους Έλληνες!

Όλα αυτά, κάποιοι άλλοι, τα πάνε ακόμη πιο κάτω!
Η χρεοκοπία, αυτομάτως θα …αυτονομήσει τη Θράκη, η οποία όμως, δεν θα ενωθεί με τη Τουρκία, αλλά με τη…Βουλγαρία, ενώ η….Θεσσαλονίκη θα απορροφηθεί από τα Σκόπια…που θα απορροφήσουν και μέρος του Κοσόβου!

Έχει κι άλλο!
Στις …31 Δεκεμβρίου του 2012, μαζί με τη Δευτέρα Παρουσία και τη χρεοκοπία της Ελλάδας…θα αυτονομηθεί και η Κρήτη, αφού οι Αμερικάνοι τη θέλουν δική τους για να τοποθετήσουν εκεί…ένα διεθνές διευθυντήριο, το οποίο θα κυβερνά όλη την Βόρεια Αφρική.
Οι Κινέζοι που θα μπορούσαν να αντιδράσουν σε αυτή την ανακατανομή των εδαφών δεν θα το κάνουν καθότι θα τους παραχωρηθεί το σύνολο του λιμανιού του Πειραιά όπου έχουν ήδη εγκαταστάσεις.
…Με τον Πούτιν επίσης δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθότι έχει ήδη συμφωνηθεί η παραχώρηση της Κύπρου με τη ανοχή και των Τούρκων που θέλουν να απεμπλακούν από το πρόβλημα της κατοχής για να αποδεσμεύσουν δυνάμεις τις οποίες θα στείλουν στο μέτωπο με τις ασιατικές χώρες.
…Η κατάρρευση της Ιαπωνίας μετά τον σεισμό… που προκάλεσαν οι Εβραίοι σε συνεργασία με τον Καναδά και άλλες φαινομενικά ειρηνόφιλες χώρες, επιβεβαιώνει άλλωστε το αρχικό σενάριο της χρεοκοπίας της Ελλάδας.
…Ο Αρχαίος ελληνοκρητικός πολιτισμός κατέρρευσε, όπως είναι γνωστό, από έναν αντίστοιχα μεγάλο σεισμό, το σεισμό της Σαντορίνης. Οι Μινωίτες χάθηκαν ή για να είμαστε ακριβείς πνίγηκαν από το τσουνάμι που δημιούργησε αυτός ο σεισμός.
Η σύνδεση… είναι προφανής αρκεί να πάρει κανείς στα χέρια του μια υδρόγειο σφαίρα. Η Ιαπωνία βρίσκεται ακριβώς «πίσω» από την Σαντορίνη. Οι δύσπιστοι μπορείτε να κάνετε και το εξής πείραμα. Καρφώστε με ένα μακρύ αιχμηρό αντικείμενο τη Σαντορίνη και δείτε μετά σε ποιο σημείο της υδρογείου θα βγει. Ακριβώς στην… επαρχία Μιγιάγκι, το επίκεντρο του σεισμού των 8.9 ρίχτερ!
Απίστευτα δημοσιεύματα, από απίστευτους και μικρούς ανθρώπους. Τους οποίους πιστεύουν κάποιοι πιο…απίστευτοι και πιο μικροί…
Εσχατολογικά κείμενα, χωρίς αξιοπιστία, σοβαρότητα, κύρος…
Θα συνεχίσουμε να «τσιμπάμε»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου