Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πλακώθηκαν Βούρος και Γερουλάνος στη Βουλή!

«Βράζουν» οι βουλευτές του ΠαΣοΚ

Η χθεσινή έντονη φραστική αντιπαράθεση του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, με τον βουλευτή Γιάννη Βούρο, καθώς και σοβαρές καταγγελίες των προέδρων των ΚΤΕ και των κοινοβουλευτικών επιτροπών, αποτυπώνουν πλήρως την
 τεταμένη κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα σε υπουργούς και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
«Τα ψέματα τελειώσανε και τα κεράκια λιώσανε», είπε ο Γ. Βούρος καταγγέλλοντας τη στάση του Παύλου Γερουλάνου ως απαράδεκτη, καθώς «δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ του υπουργείου και των βουλευτών», με αποτέλεσμα «ορισμένα θέματα να τα μαθαίνουμε από τις εφημερίδες».
Ο βουλευτής υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία πολιτιστική δραστηριότητα και πως μόνη στόχευση είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι. Κατήγγειλε, μάλιστα, πως ενώ είχε προηγηθεί διάλογος για απαλλαγή φόρου σε κινηματογράφους μίας-δύο αιθουσών, προκειμένου να επιβιώσουν (Σ.Σ. δηλαδή συντεχνιακό παιχνιδάκι του ηθοποιού - βουλευτή), η συγκεκριμένη ρύθμιση εξαφανίστηκε αίφνης από το νομοσχέδιο.
Κατηγόρησε δε τον υπουργό Πολιτισμού, ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα και παρότι του έχει στείλει στοιχεία για τα εθνικά θέατρα, τον αγνοεί επί 7-8 μήνες. «Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και την αξιοπρέπειά μας», είπε.
Το συμβάν όμως δεν έληξε εκεί. Οι καταγγελίες μεταφέρθηκαν στον κΠαύλο Γερουλάνο, που αναζήτησε και συνάντησε τον βουλευτή - ηθοποιό στο διάδρομο της Βουλής ζητώντας του τον λόγο. «Μυρίστηκες ανασχηματισμό και ψάχνεις ρόλο;» τον ρώτησε για να λάβει την απάντηση ότι «εγώ είμαι 30χρόνια στα εξώφυλλα, δεν ψάχνω τώρα ρόλο εδώ»...
Μύλος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου