Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αγάπη πούγινες δίκοπο μαχαίρι!

Στα χαρακώματα βρίσκονται και πάλι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ με την αγαπημένη και προστατευόμενη του πρωθυπουργού Τίνα Μπιρμπίλη.
Οι βουλευτές αντιτίθενται στο νομοσχέδιο της υπουργού Περιβάλλοντος για την βιοποικιλότητα κι ειδικότερα για τις περιοχές που θα θεωρούνται άρτιες και οικοδομήσιμες.
Συμφώνως με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση από κάποια «πράσινα» ενεργούμενα παπαγαλάκια, το ζήτημα έχει φτάσει και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου από τους βουλευτές, συνοδευόμενο μάλιστα από βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον της Μπιρμπίλη.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάποιοι βουλευτές του ΠαΣοΚ,
 την αποκαλούσαν στο περιστύλιο της Βουλής «μουσαφίρισσα» στο κόμμα, ενώ κάποιοι άλλοι την χαρακτήριζαν ως «τη χειρότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ». Υπήρξαν και κάποιοι τρίτοι που αναρωτιόντουσαν δημοσίως «τι στο διάολο βλέπει σε εκείνη ο Παπανδρέου, που δεν βλέπει κανένας άλλος;»…
Η Τίνα Μπιρμπίλη από την πλευρά της, δεν κρύβει τη δυσφορία της, πολύ περισσότερο όταν αυτά συμβαίνουν σε περίοδο που είναι πιθανότερος από ποτέ ανασχηματισμός της κυβέρνησης, με τον οποίο θα επιχειρηθεί….νέο ξεκίνημα για την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Πάντως, το Μέγαρο Μαξίμου, επιχειρεί να λειτουργήσει κατευναστικά και προς τις δυο κατευθύνσεις κι αυτό μεγεθύνει τις αντιδράσεις των βουλευτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι τους στερούν ζωτικό χώρο δράσης προς χάριν κάποιων δογματισμών της πρωθυπουργικής προστατευόμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου