Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τους…δίνει το ΠαΣοΚ!

Τέσσερις Πασόκοι
 πίσω από τις συκοφαντίες και
 τις ύβρεις του διαδικτύου

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει ακριβώς στα εσωκομματικά του ΠαΣοΚ, αλλά σήμερα μάλλον τους κατέλαβε κρίση συνείδησης.
Μετά, όσα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, άκρως συκοφαντικά και υβριστικά εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιογράφων, ιστοσελίδων και blogs, μετά τα άκρως συκοφαντικά ακόμη και εναντίον
 υπουργών του ΠαΣοΚ, από την Ιπποκράτους διαρρέουν πράγματα και θαύματα.

Τις συκοφαντικές αναρτήσεις πραγματοποιούν τέσσερα πρόσωπα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, όλα στελέχη του ΠαΣοΚ.
Διαχειριστής φέρεται ο Γ.Χ. κάτοικος Ηλιούπολης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ!!!!!!!!
Συνδιαχειριστές, ο Θ.Μ. μέλος του συμβουλίου της τοπικής Α΄ Αθήνας του ΠαΣοΚ και ο Α,Δ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό δημάρχου σε δήμο της Αττικής, προσκείμενου στο ΠαΣοΚ.

Επιπλέον, η βρώμικη δουλειά εναντίον υπουργών και στελεχών του ΠαΣοΚ, γινόταν από την Σ.Δ. γόνο εύπορης οικογένειας των νοτίων προαστίων, η οποία εργαζόταν στο γραφείο βουλευτή του ΠαΣοΚ στην Α΄ Αθηνών, ενώ σήμερα διατηρεί άριστες σχέσεις με άλλη βουλευτή του ιδίου κόμματος στην ίδια περιφέρεια!
Είναι, μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι η ίδια έχει ιδιαίτερη σχέση και με πρώην κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που τώρα έχει αποχωρήσει από το κόμμα, ενώ η φωτογραφία της διακινείται από την Ιπποκράτους.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα στα οποία κατευθυνόταν κυρίως η…λάσπη και οι συκοφαντίες. αυτά ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και συνεργάτες του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και οι δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηνικολάου και Θέμος Αναστασιάδης.

Εκείνο που είναι τραγελαφικό, αφορά τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα των εμπλεκομένων και την …ευγενή τους ενασχόληση με τις ύβρεις και τις συκοφαντίες κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου