Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Παρέμβαση Παπανδρέου για κάθαρση στο ποδόσφαιρο

Συμφώνως με εγκυρότατες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος Παπανδρέου να παρέμβει με δηλώσεις και ενέργειές του για την πολυπόθητη κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο, αφού ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει κάνει το ίδιο ζητώντας να υπάρξει κάθαρση.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, βλέπουν την υπόθεση με το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, πτυχές του οποίου αποκαλύπτονται καθημερινά, ως μέγιστη
 επικοινωνιακή ευκαιρία και να αποκομίσουν οφέλη σε μια εξαιρετικά δυσμενή για την κυβέρνηση και τη χώρα συγκυρία. Θεωρούν ότι λόγω της μαζικότητας του ενδιαφέροντος της ελληνικής κοινωνίας για το ποδόσφαιρο, και της αίσθησης που εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ότι… υπάρχουν πολλές οσμές, μια «δρακόντειου τύπου» παρέμβαση από την πλευρά της Κυβέρνησης θα έχει θετικό αντίκτυπο.
Κύριο μέλημά τους βέβαια είναι να την πιστωθεί προσωπικά ο Πρωθυπουργός, καθώς θεωρούν ότι έτσι θα αμβλυνθούν οι αρνητικές γνώμες που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου, και θα δοθεί μια βαθιά ανάσα στην Κυβέρνηση.
Ήδη, συμφώνως με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε  εντολές στην …σιωπηλή μέχρι τώρα ηγεσία του αθλητισμού και της Δικαιοσύνης να «βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο», χωρίς να υπάρξουν κωλύματα σε σχέση με το ποιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Αποδέκτες των εντολών οι Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Νικητιάδης και Χάρης Καστανίδης και μένει να αποδειχτεί αν θα ακολουθηθούν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου