Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!

Έδωσε δωράκι
19,2 εκ. στους συνδικαλιστές!

Ενώ ο κόσμος «καίγεται», ενώ η αγορά «στενάζει» από την κυβερνητική ανικανότητα στην εξεύρεση λύσεων, ενώ ο ιδιωτικός τομέας έχει περισσότερους από 300.000 ανέργους μέσα σε έναν χρόνο, ενώ ο ελληνικός λαός καλείται σε συνεχείς «αιματηρές» θυσίες, η Άννα Νταλάρα, αρμόδια υφυπουργός για την εργασία, υπέγραψε
 υπερωρίες έως και 40 ωρών ανά μήνα που θα κοστίσουν 2,7 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011 αλλά κι επιχορηγήσεις 19,2 εκατ. ευρώ στα Σωματεία των εργαζόμενων!
Τα οικονομικά προνόμια των υπερπρονομιούχων του δημοσίου τομέα παραμένουν άθικτα, αφού κάποιοι υπουργοί γράφουν τον πρωθυπουργό, που ζητάει περικοπές δαπανών στον δημόσιο τομέα, στα παλαιότερα (αν έχουν) υποδήματά τους.
Η Άννα Νταλάρα, λοιπόν, αφού εμφανίστηκε από το πουθενά στην πολιτική σκηνή και έλαβε αμέσως υπουργικό θώκο, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της ανεργίας και των μεταναστών, σκέφτηκε να …επιβραβεύσει διάφορες εργατοϋπαλληλικές οργανώσεις με το ποσό των 19,2 εκατομμυρίων ευρώ!
Πρόκειται για χρήματα που θα διανεμηθούν στις διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως είναι για παράδειγμα ο Σύλλογος Υπαλλήλων υπουργείου Εργασίας ή ο Πανελλήνιος Σύλλογος προσωπικού εργατικής Εστίας, στον οποίο …λύνει και δένει γνωστός Γορτύνιος συνδικαλιστής - πρασινοφρουρός και θεματοφύλακας των προνομίων του δημοσίου!  
Προφανώς η υφυπουργός, είτε στέκεται προσοχή μπροστά του, όπως κάνει η συνάδελφός της Τίνα Μπιρμπίλη με τον εργατοπατέρα της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ ή όσα χαρίζει τα χαρίζει για το…συμμάζεμα του κράτους!
Άδικο έχει ο λαός να φωνάζει δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου