Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μεγαλοπαράγοντας πίσω από τον ξυλοδαρμό του Βασάρα!

Κομβικός ο ρόλος προσώπου
 που δραστηριοποιείται
με τη Ναυτιλία, στον Πειραιά!

Συγκλονιστικά στοιχεία φαίνεται ότι βγάζει η έρευνα σχετικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του Κύρου
 Βασάρα, αμέσως μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού 2-1, στο ΟΑΚΑ.
Υπενθυμίζουμε, ότι ο Βασάρας ήταν παρατηρητής διαιτησίας του Τάσου Κάκου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο ξυλοδαρμός του έγινε στα Καμίνια του Πειραιά, όταν μετά το παιχνίδι επισκέφθηκε συγγενικό του πρόσωπο.
Τα στοιχεία που φαίνεται ότι διαθέτει πλέον η Αστυνομία και η ΕΥΠ, ενοχοποιούν μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ, αφού υπάρχουν πλέον διαπιστωμένες  συνομιλίες, στο ημίχρονο του αγώνα, που έγιναν από το κινητό του συγκεκριμένου παράγοντα προς άνθρωπο της νύχτας με το παρωνύμιο «θαμνάκιας»!
Από τα στοιχεία που συλλέχτηκαν, χάρη στη λειτουργία του λεγόμενου και ως υπερκοριού της ΕΥΠ, ενδεχομένως και με άρση τηλεφωνικού απορρήτου, με σκοπό ν’ αποκωδικοποιηθούν οι «διαδρομές» συγκεκριμένων τηλεφωνικών αριθμών κινητών, τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε ότι αμέσως μετά την παραπάνω επικοινωνία, υπήρξε κλήση από τον «θαμνάκια» προς άτομο της προσωπικής φρουράς επώνυμου παράγοντα.
Κομβικό ρόλο στην επαφή του «θαμνάκια» με τον μεγαλοπαράγοντα φέρεται να έπαιξε άτομο που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, στον Πειραιά!
Στη διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ - Καμίνια) που ακολούθησαν οι δράστες, παρακολουθώντας το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Κύρος Βασάρας, διαπιστώθηκαν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, με τον ενορχηστρωτή της επίθεσης να δίνει οδηγίες σχετικά με το πού να περιμένουν τον τέως διεθνή διαιτητή και πώς να ενεργήσουν.
 Εξάλλου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον φάκελο της υπόθεσης περιλαμβάνεται και οπτικό υλικό από την επίθεση, χάρη σε κάμερα που υπάρχει σε βενζινάδικο κοντά στο σπίτι του συγγενικού προσώπου του Βασάρα.
Η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με την έρευνα για τις αποκαλύψεις που έκαναν προσφάτως οι Αλέξης Κούγιας και Σωτήρης Βοριάς, ενώ αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η συνύπαρξη του …καθωσπρεπισμού με τον υπόκοσμο που λυμαίνονται το έρημο ποδόσφαιρό μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου