Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πρασινοφρουρός αισχίστου είδους!

Χρέωσε στη Ν.Δ.
το email της χρεοκοπίας



Με την κλασική γκεμπελίστικη τακτική του αλήστου μνήμης Λαλιώτη, ο γραμματέας του ΠαΣοΚ Μ. Καχριμάκης (Κρητικός να σου πετύχει), σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αθλιότητας, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι
 βρίσκεται πίσω από το ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε blogs και sites και ανέφερε περί χρεοκοπίας της χώρας.

Ο Καχριμάκης, γνωστός για την κατά καιρούς λάσπη που εκτόξευσε επί δικαίων και αδίκων, ανέφερε όσα ανέφερε στην κρατική ΕΡΑ, ότι  «δεν θέλει να πιστέψει πως το email  προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους. Γιατί αυτό θα ισοδυναμούσε με εθνική προδοσία εάν αυτό αποδειχθεί».

Συνέχισε δε απτόητος:
«…διαπιστώσαμε βέβαια και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα μέσω των blogs που, από ό,τι διαβάζω και σήμερα και χθες, προέρχεται από κύκλους, δεν θέλω να το πιστέψω, από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, που δημιούργησαν ένα τρομακτικό πανικό».

Σημειωτέον, ότι τον Καχριμάκη άδειασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε επί τούτου, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε λόγο για «πολιτική αθλιότητα»: 
«Όλα αυτά αποτελούν έσχατη πολιτική αθλιότητα, ο κ. Καρχιμάκης θα πρέπει να ανακτήσει πρώτα από όλα τη μνήμη του και να θυμηθεί τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Ρουμπινί, εκείνον δηλαδή που επίμονα εξέπεμψε μήνυμα χρεοκοπία».
Ο Γιάννης Μιχελάκης, υπενθύμισε τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί «Τιτανικού», αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρουμελιώτη πως
«η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην πτώχευση».«Τότε, ο κ. Καρχιμάκης δεν βρήκε να πει ούτε για εγκληματία, ούτε για εσχάτη προδοσία. Ο κ. Καρχιμάκης και το κόμμα του δεν βρήκαν να πουν ούτε λέξη. Αν θέλει λοιπόν να αποδώσει χαρακτηρισμούς ο κ. Καρχιμάκης να τους αποδώσει εκεί που ανήκουν. Δεν μπορεί όμως να υβρίζει και να συκοφαντεί άλλους για όσα οι ίδιοι απεργάζονται.
"Και κάτι ακόμα, αν ο κ. Καρχιμάκης δεν πει ονόματα για τους δήθεν κύκλους της ΝΔ θα είναι ένας άθλιος συκοφάντης"
κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου