Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στέκονται προσοχή Γιώργος και Τίνα μπροστά στη…ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ!

Μπλοκάρουν
τα φωτοβολταϊκά,
επειδή έτσι γουστάρουν!

Με μια πρωτοφανή και ωμή παρέμβαση στον σχεδιασμό της κυβέρνησης και της ΔΕΗ, οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ και του σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, εκβιάζουν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και την υπουργό του Τίνα Μπιρμπίλη, απειλώντας ότι θα μπλοκάρουν την επένδυση του φωτοβολταϊκού στην Κοζάνη!
Οι κομματικοί συνδικαλιστές, οι περισσότεροι εκ των
 οποίων ισχυρίζονται ότι «ίδρυσαν το ΠαΣοΚ», κατά παράβαση κάθε λογικής, ΑΠΑΙΤΟΥΝ να προχωρήσει η ανάθεση της νέας λιγνιτικής μονάδας στην Πτολεμαϊδα, η οποία έχει καθυστερήσει από την εμπλοκή τόσο στη χρηματοδότησή της, όσο και στο διαγωνιστικό της μέρος.

Έστειλαν, μάλιστα και επιστολή, γραμμένη με ιδιαιτέρως προκλητικό τρόπο, με την οποία απειλούν ευθέως με…πόλεμο!

«Αν χρειαστεί», γράφουν, «θα φέρουμε τα πάνω κάτω και θα επιτρέψουμε (Σ.Σ.!!!!!) την κατασκευή του φωτοβολταϊκού μόνο αφού θα έχουν πέσει οι υπογραφές με την ανάδοχη εταιρεία για την κατασκευή της μονάδας….».

Οι κρατικοδίαιτοι και κομματικοδίαιτοι συνδικαλιστές, απαιτούν ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στη ΔΕΗ, ενώ καταφέρονται απαξιωτικά στην επένδυση των φωτοβολταϊκών της Κοζάνης:

«Αν νομίζουν ότι θα αφήσουμε τα θέματα που αποτελούν για εμάς την αιχμή του δόρατος (μονάδες, προσλήψεις, λιγνίτες, περιβάλλον) για να αναλωθούμε, να υποκύψουμε και να συμβιβαστούμε με τις φωτοβολταϊκές κομπρέσες που μας πλασάρουν, πλανώνται πλάνην οικτράν», αναφέρουν στην παρέμβασή τους.

Απίστευτα πράγματα, που μας οδηγούν πολλές δεκαετίες πίσω, όταν όλοι αυτοί εισέβαλαν στο δημόσιο με κάποια πιστοποιητικά «πράσινων» κλαδικών, ετράφησαν με πρωτοφανή προνόμια και έχαιραν και χαίρουν ασυλίας.

Σήμερα, έφτασαν στο σημείο να απειλούν, να ανεβοκατεβάζουν διακόπτες, να λαμβάνουν υπέρογκα δάνεια και να θεωρούν ότι κυβερνούν τον τόπο, έχοντας και το μέγιστο ΠΡΟΝΟΜΙΟ της μονιμότητος.
Ο δε πρωθυπουργός και η «πράσινη» Τίνα, κάθονται μπροστά τους προσοχή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου